lauantai 24. tammikuuta 2009

Linssinen kalasoppa


Ainekset, 4 annosta


1 porkkana
1 paprika
1 oksa varsiselleriä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
½ tlk tomaattimurskaa
1 l kalalientä
valkopippuria
paprikajauhetta
tabascoa
suolaa
1 pkt (400 g) seitä
2 dl huuhdeltuja punaisia linssejä

Ohjeet


Pese porkkana, paprika ja varsiselleri ja suikaloi ne. Silppua sipulit. Kaada kattilan pohjalle hiukan kasviöljyä. Kuumenna ja kääntele kasviksia kasviöljyssä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska ja kalaliemi. Mausta keitto.

Kuutioi sei kattilaan. Lisää linssit ja jatka kypsennystä viitisen minuuttia, kunnes kala ja linssit ovat kypsyneet.

Lähde


Me-lehti

1 kommentti: