lauantai 24. tammikuuta 2009

Puolukkainen poropasta


Ainekset, 4 annosta


1 paketti (240 g) poronkäristystä (pakaste)
200 g tuoreita herkkusieniä
2 rkl vasikanfondia
2,5 dl (1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
2,5 dl vettä
0,5 tl rouhittua mustapippuria
suolaa tarvittaessa
2 rkl (mietoa) sinappia
2 rkl puolukkahilloa
3 rkl suurustetta vaaleille kastikkeille

Lisäksi:
350 g pastaa

Ohjeet


Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.

Lähde


Yhteishyvä

1 kommentti:

  1. Aika makean makuista, mutta hyvää. Ei tarvii paljon kastiketta koska on sen verran vanhan makuista.

    VastaaPoista