tiistai 15. tammikuuta 2013

Puolukka-piparkakkurahka

Ainekset, 4 annosta

2 dl murennettuja piparkakkuja
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)
1 prk maustettua rahkaa (200 g)
2 dl pakastepuolukoita
ripaus jauhettua kardemummaa

Ohjeet

Jaa puolet piparkakuista neljän annosmaljan pohjalle. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Yhdistä vaahtoon rahka ja puolukat. Mausta kardemummalla. Annostele maljoihin ja viimeistele lopuilla piparkakuilla.

Lähde

http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/puolukka-piparkakkurahka/013958

1 kommentti:

  1. Käytin puolukoiden sijaan karpaloita. Toimi yhtä hyvin. Rahkaa oli ehkä puolet liikaa. Eli riittää mielestäni melkein 8 annokseen, jos piparkakkua on riittävästi.

    VastaaPoista