perjantai 4. huhtikuuta 2008

Sukkelat lindströminpihvit


Ainekset, 4 annosta


½ dl hirssi- tai kaurahiutaleita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
½ dl kurkkusalaattia
1 dl silputtua sipulia
200 g jauhelihaa (7%)
½ tl mustapippuria
1 tl jauhettua mustapippuria

Ohjeet


Sekoita hiutaleet, punajuurikuutiot ja kurkkusalaatti keskenään. Lisää sitten jauheliha sekä mausteet joukkoon ja sekoita.

Jaa taikina 8 osaan ja taputtele pihveiksi. Paista pannussa miedolla lämmöllä kypsiksi. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintoarvot


Koko ohje 545 kcal
Yksi annos 135 kcal

Lähde


Kevytkokki kevät 2008

1 kommentti:

  1. Ihan hyvän makuista, mutta ehkä vähän kuivaa.

    Olisi kannattanut heittää kaikki silputtavat ainekset tehosekoittimeen, koska paistaminen oli vaikeaa kun kurkku-, punajuuri- ja sipulipalat olivat niin ison kokoisia. Lisäksi paistoin ensimmäisen satsin nelosella, mikä oli liian kova teho. Onnistui heti paremmin kun paistoin kolmosteholla kannen alla.

    VastaaPoista