Ainekset, 4 annosta
spagettia
oliiviöljyä
3 dl kanalientä
1 tl sitruunamehua
1 pieni kukkakaali pilkottuna
2 porkkanaa ohueksi viipaloituna
(125 g sokeriherneitä)
voita
1 viipaloitu sipuli
225 g kesäkurpitsaa ohueksi viipaloituna
1 pilkottu valkosipulinkynsi
350 g kuorittuja pakastekatkarapuja sulatettuna
suolaa ja pippuria
2 rkl persiljaa pilkottuna
vastaraastettua parmesanjuustoa
½ tl paprikamaustetta
Ohjeet
Keitä pasta. Sekoita pastaan öljyä ja pidä lämpimänä. Kiehauta kanaliemi ja sitruunamehu ja lisää porkkana ja kukkakaali. Keitä 3-4 minuuttia, kunnes ovat pehmenneet. Ota pois kattilasta ja pane sivuun. (Lisää sokeriherneet pannuun ja kypsennä 1-2 minuuttia. Pane sivuun muiden kasvisten kanssa.) Säilytä liemi. Sulata voi paistinpannussa ja paista siinä sipuli ja kesäkurpitsat noin 3 minuuttia. Lisää valkosipuli ja katkaravut ja kypsennä vielä 2-3 minuuttia. Sekoita joukkoon muut kasvikset ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastikse pastan päälle ja lisää tarvittaessa lientä. Sekoita joukkoon persilja. Ripottele pinnalle parmesani ja paprika.
Lähde
Ruokasuosikit Pasta
Täydellinen sadonkorjuuruoka ja tosi hyvää.
VastaaPoista