maanantai 20. elokuuta 2012

Itämainen nuudelikeitto

Ainekset

1 l vettä
125 g keittämättömiä nuudeleita
1 pussi (250g) pakastettuja kasvissuikaleita / vastaava määrä kasviksia
4 dl katkarapuja
1 dl tuoretta korianteria tai ruohosipulia silputtuna
soijaa tai itämaista kalakastiketta maun mukaan
(chilijauhetta)



Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon nuudelit ja anna kiehua pari minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon kasvikset ja anna kiehua hetki. Lisää katkaravut ja yrttisilppu. Mausta makusi mukaan.

1 kommentti:

  1. Då frysta wokgrönsaker inte riktigt är barnvänliga (svåra att äta), lagade jag maten på egna grönsaker. Morot, gul och röd paprika, zucchini, purjolök och våra egna ärter. Tillade även en grönsaks- och en fiskbuljontärning. Soya blev det bara på min tallrik för att minska på saltmängden i barnens mat. Koriandern ersatte jag med persilja (det gör jag alltid). Inte helt samma alltså, men samma idé. Gott var det.

    VastaaPoista