Ainekset
400 g naudan paistijauhelihaa1 sipuli
3 porkkanaa
1 dl puuroriisiä 2 rkl kasvisfondia ½ tl mustapippuria 1 kg kiinankaalia
3 dl vettä
2 rkl siirappia 1 tl oreganoa
suolaa tarvittaessa
puolukkahilloa
Valmistusohje
Paista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja suikaloidut porkkanat, kuullota pari minuuttia jotta sipulista tulee läpikuultavaa.Lisää riisi ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia, mausta kasvisfondilla ja pippurilla sekä lisää ohuiksi suikaleiksi suikaloitu kiinankaali ja vesi.
Kypsennä kannen alla reilut 30 minuuttia välillä sekoittaen.
Mausta lopuksi siirapilla, oreganolla ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjotaan puolukkahillon kera
Korvasin riisin ohrasuurimoilla. Hyvää oli, mutta ensi kerralla lisää suurimoita tai riisiä.
VastaaPoista