tiistai 28. elokuuta 2012

Kiinankaali-Jauhelihapata

Ainekset

 400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
3 porkkanaa
1 dl puuroriisiä 2 rkl kasvisfondia ½ tl mustapippuria 1 kg kiinankaalia
3 dl vettä
2 rkl siirappia 1 tl oreganoa
suolaa tarvittaessa
puolukkahilloa

Valmistusohje

Paista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja suikaloidut porkkanat, kuullota pari minuuttia jotta sipulista tulee läpikuultavaa.
Lisää riisi ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia, mausta kasvisfondilla ja pippurilla sekä lisää ohuiksi suikaleiksi suikaloitu kiinankaali ja vesi.
Kypsennä kannen alla reilut 30 minuuttia välillä sekoittaen.
Mausta lopuksi siirapilla, oreganolla ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjotaan puolukkahillon kera

Lähde

Kotikokki

1 kommentti:

  1. Korvasin riisin ohrasuurimoilla. Hyvää oli, mutta ensi kerralla lisää suurimoita tai riisiä.

    VastaaPoista