tiistai 14. elokuuta 2012

Pesto-broilerilasagne

Ainekset, 6 annosta

1 sipuli
1 rkl öljyä
450 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
9 lasagnelevyä
Juustokastike:
3 rkl margariinia
0,75 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
200 g aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
1 prk (190 g) punaista pestoa
0,50 tl rouhittua mustapippuria

 



Ohjeet


Kuumenna uuni 200-asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli ja broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Sulata joukkoon tuorejuusto, lisää pesto ja mustapippuri. Sekoita. Voitele lasagnevuoka. Kaada voideltuun vuokaan juustokastiketta ja aseta päälle 3 lasagnelevyä. Lisää päälle juustokastiketta ja broileritäytettä. Tee samanlaisia kerroksia, kaikkein päällimmäiseksi juustokastiketta. Kypsennä noin 45 minuuttia.

Lähde

Foodie.fm

1 kommentti:

  1. Sku nästa gång laga det här av malethönskött eller laga hönsbitarna betydligt mindre. Använder inte marinerat kött, så stekte hönsbitarna med en grönsaksbuljontärning. Passade bra.

    VastaaPoista