Ainekset, 6 annosta
1 sipuli
1
rkl öljyä
450
g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
9 lasagnelevyä
3
rkl margariinia
0,75
dl vehnäjauhoja
8
dl maitoa
200
g aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
1
prk (190 g) punaista pestoa
Ohjeet
Kuumenna uuni 200-asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli ja broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Sulata joukkoon tuorejuusto, lisää pesto ja mustapippuri. Sekoita. Voitele lasagnevuoka. Kaada voideltuun vuokaan juustokastiketta ja aseta päälle 3 lasagnelevyä. Lisää päälle juustokastiketta ja broileritäytettä. Tee samanlaisia kerroksia, kaikkein päällimmäiseksi juustokastiketta. Kypsennä noin 45 minuuttia.
Sku nästa gång laga det här av malethönskött eller laga hönsbitarna betydligt mindre. Använder inte marinerat kött, så stekte hönsbitarna med en grönsaksbuljontärning. Passade bra.
VastaaPoista