Ainekset
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 rkl öljyä
2 tl currytahnaa
2 dl punaisia linssejä
3 dl Pirkka appelsiinitäysmehua
4 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 pkt (250 g) vehnänuudeleita
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat karkealla terällä. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulit. Sekoita joukkoon currytahna. Lisää porkkanaraaste.Huuhdo ja valuta linssit siivilässä. Lisää linssit, appelsiinitäysmehu ja vesi.Mausta
suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla 15 minuuttia, jotta linssit
pehmenevät. Keitä kastikkeen lisäksi nuudeleita pakkauksen ohjeen
mukaan.
Lähde
Pirkka
Behöver nog lite örtsalt och så kunde man minska på mängden nudlar. Passar ba som tillägg till ngt annat.
VastaaPoistaLoistavaa flunssaruokaa. Oskari kehui maasta taivaaseen. Sitten seuraavan reseptin kimppuun. :-)
VastaaPoistaTerv. Milla
Kiva kuulla :)
VastaaPoista