maanantai 13. elokuuta 2012

Linssi-porkkanakastike ja nuudelit

Ainekset

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 rkl öljyä
2 tl currytahnaa
2 dl punaisia linssejä
3 dl Pirkka appelsiinitäysmehua
4 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 pkt (250 g) vehnänuudeleita


Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat karkealla terällä. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulit. Sekoita joukkoon currytahna. Lisää porkkanaraaste.Huuhdo ja valuta linssit siivilässä. Lisää linssit, appelsiinitäysmehu ja vesi.Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla 15 minuuttia, jotta linssit pehmenevät. Keitä kastikkeen lisäksi nuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan.

Lähde

Pirkka

3 kommenttia:

  1. Behöver nog lite örtsalt och så kunde man minska på mängden nudlar. Passar ba som tillägg till ngt annat.

    VastaaPoista
  2. Loistavaa flunssaruokaa. Oskari kehui maasta taivaaseen. Sitten seuraavan reseptin kimppuun. :-)

    Terv. Milla

    VastaaPoista