Ainekset, 10-12 annosta
5 prk (à 390 g) chilimaustettua tomaattimurskaa
1–2 kasvis- tai lihaliemikuutiota
1 rkl sokeria
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa
2 ps (à 450 g) pakastewokkikasviksia
300 g palvikinkkua suikaleina
2 pkt (à 200 g) Koskenlaskija-sulatejuustoviipaleita (Hyla)
12 lasagnelevyä
1 dl juustoraastetta
Valmistusohje
Pane tomaattimurska, liemikuutiot, sokeri ja yrttimausteet paistokasariin. Keitä noin 5 minuuttia nestettä haihduttaen. Peitä Uunikokki-lasagnevuoan pohja ohuella tomaattimurskakastikekerroksella, ripottele kolmasosa kasviksista ja kinkkusuikaleista päälle, peitä sulatejuustoviipaleilla ja aseta lasagnelevyt juustoviipaleiden päälle. Jatka pari kerrosta samalla tavalla. Jätä tomaattikastiketta sen verran että saat peitettyä viimeisen lasagnelevykerroksen sillä. Ripottele juustoraaste pinnalle. Paista uunissa noin 35 minuuttia. Ota vuoka uunista ja peitä se kannella tai foliolla ja anna lasagnen tekeytyä noin 15 minuuttia. Nauti vihreän salaatin kanssa.
Lähde
Me-lehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti