maanantai 2. helmikuuta 2009

Tonnikalatahna


Ainekset, 2 annosta


1 tlk veteen säilöttyä tonnikalaa
2 rkl silputtua ruohosipulia tai purjoa
0,25 tl sitruunapippuria
(1 rkl chiliketsuppia)
n. 2 rkl paksua maustamatonta jogurttia

Valmistusohje


Valuta tonnikalasta vesi ja murskaa tonnikala haarukalla pieneksi. Sekoita joukkoon ruohosipuli, pippuri ja halutessasi ketsuppi. Lisää jogurttia niin paljon, että saat tahnamaisen seoksen. Huom. tahna säilyy vain pari päivää. (Levitä Fazer Ruisihme Täysjyväviipaleen päälle ja nauti.)

Lähde


Fazer-mainoslehti

1 kommentti:

  1. Tein uuniperunan kastikkeeksi ja sopi tosi hyvin. Olisi kuitenkin pitänyt tehdä tuplasatsi sillä se ei ollut kovin riittoisaa. Jogurttia meni hieman enemmän kuin ohjeessa väitettiin. Ekstramausteeksi sopi soija.

    VastaaPoista