maanantai 2. helmikuuta 2009

Välimeren kala-kasvispannu

Ainekset, 4 annosta


400 g pakasteseitifileitä
1 tl suolaa
0,25 tl mustapippuria
1 tl timjamia

Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
250 g pakastekasvissuikaleita
2 - 3 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattimurskaa
1 dl vettä tai kalalientä
100 g katkaraputuorejuustoa
100 g katkarapuja
0,5 tl timjamia

riisi tai kuskus

Valmistusohje


Anna pakastekalojen sulaa ja mausta ne suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kääri fileet rullalle. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvissuikaleet ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne sulavat. Lisää tomaattimurska, neste ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Paina kalarullat kastikkeeseen ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä kannen alla keskinkertaisella lämmöllä noin 10 minuuttia. Sirottele pinnalle sulaneet katkaravut. Tarjoa lisänä kuskusia tai riisiä.

Lähde


Yhteishyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti