maanantai 2. helmikuuta 2009

Marokkolainen broileripannu

Ainekset, 4 annosta


400 g broilerisuikaleita
1 punainen paprika
1 pieni (300 g) munakoiso
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tomaattia
1 prk kikherneitä
2 rkl oliiviöljyä
1 prk tomaattimurskaa
muutama suikale sitruunankuorta
1 kanelitanko
chiliä
tilkka kanalientä
suolaa
10 vihreää oliivia
tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistusohje


Puhdista paprika, halkaise se, poista kanta ja siemenet ja lohko paprika. Kuutioi munakoiso reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja murskaa valkosipulit. Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset herneitä ja tomaattia lukuun ottamatta. Anna niiden kuullottua. Lisää pataan valutetut kikherneet ja kuutioidut tomaatit, tomaattimurska sekä muutama sitruunan kuorisuikale, kanelitanko ja chili. Lisää tarvittaessa tilkka kanalientä sekä hiukan suolaa. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää oliivit ja silputtu korianteri tai persilja. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai kuskusin kanssa.

Lähde


Yhteishyvä

1 kommentti:

  1. Kanske inte så speciellt med gott som vardagsmat. Couscousen var dock tråkig. Hade passat bättre med sallad

    VastaaPoista