maanantai 2. helmikuuta 2009

Pasta-papukeitto

Ainekset, 6 annosta


1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
450 g porkkanoita
pala(200 g) selleriä
1 (300 g) palsternakkaa
4 rkl öljyä
2 l vettä
2 dl täysjyväpastaa
1 prk (285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
2 tl currya
1 tl soijakastiketta

Valmistusohje


Kuori juurekset, suikaloi ne ja silppua sipuli. Laita kasariin öljy, lisää sipuli ja juurekset. Hauduta hetki. Lisää vesi ja pasta. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja mausta. Anna vielä kiehahtaa hetki ja tarkista maku.

Lähde


Yhteishyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti