maanantai 2. helmikuuta 2009

Siiderinen possupata

Ainekset, 4 annosta


400 g porsaanliha kuutioita
1 kpl sipuli
2-3 kpl valkosipulin kynsiä
1-2 rkl öljyä
3 dl kuivaa omenasiideriä
2 tl lihafondia
1 rkl soijakastiketta
¼ tl mustapippuria
½-1 dl ruokakermaa
½-1 tl salviaa
hienonnettua persiljaa

riisi tai peruna

Valmistusohje


Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipulit. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipulit kattilaan lihojen joukkoon. Lisää kattilaan siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50-60min. Lisää kerma,salvia ja persilja. Tarkista maku ja tarjoile perunoiden tai riisin kanssa

Lähde


Kotikokki.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti