maanantai 9. heinäkuuta 2012

Karpalotoffeet

Ainekset, 30-40 kpl

4 dl kuohukermaa
 2 dl sokera
1 dl siirappia
2 rkl voita
1 dl kuivattuja karpaloita



Instruktioner

1. Mittaa kerma, sokeri ja siirappi kattilaan. Keitä n. 15 minuuttia välillä sekoittaen. Tee kuulakoe: tiputa tippa massaa kylmään veteen. Kun toffee jähmettyy sormilla pyöriteltäväksi palloksi, se on valmista.
2. Sekoita voi ja karpalot valmiiseen toffeeseen.
3. Kaada seos leivipaperivuolla vuorattuu neliskulmaiseen astiaan (koko n. 15x15 cm) ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
4. Leikkaa toffee jääkaappikylmänä annospaloiksi ja käärise ne paistopusseista leikkattuihin sellofaanikääreisiin tai voipaperiin. Säilytä jääkaapissa.

Källa

Muistaakseni Kotivinkki

1 kommentti:

  1. Vävde ihop en halv sats med barnen i samband med kalaset. Borde ha kokat allt lite längre, men blev bra efter ett besök i frysen.

    VastaaPoista