maanantai 9. heinäkuuta 2012

Mansikka-basilikapannacotta

Ainekset, 8 annosta

3 dl kuohukermaa
3 dl maitoa
2 rkl makeaa mansikkamehutiivistettä
2 dl multi-hyytelösokeria
200 g pakastemansikkasosetta
1 rkl hienonnettua basilikaa

Koristeeksi:
tuoreita lohkottuja mansikoita
basilikanlehtiä

Instruktioner

1. Keitä kattilassa kermaa, maitoa, mehutiivistettä ja Multi-sokeria puolisen minuuttia ja nosta kattila syrjään.
2. Sekoita joukkoon sulatettu mansikkasose ja hyvin hienonnettu basilika. Kaada seos kahdeksaan annosmaljaan. Anna hyytyä viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.
3. Perkaa ja lohko mansikat ja sekoita joukkoon hienonnettua tuoretta basilikaa. Anna mansikoiden maustua ja mehustua hyytymisen ajan. Koristele annokset mansikoilla ja basilikanlehdillä.

Källa

Kotiliesi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti