maanantai 2. heinäkuuta 2012

Rypäle-brieleivät

Ainekset

1 ciabatta (esipaistettu)
200 g briejuustoa
250 g Pirkka tummia rypäleitä
1/2 pieni punasipuli
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria
persiljaa tai timjamia hienonnettuna

Instruktioner

Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi juusto hieman vinottain. Kuutioi rypäleet, hienonna punasipuli ja sekoita ne kulhossa. Mausta etikalla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon persilja ja sekoita. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Annostele leiville ensin juustoa ja sitten rypäleseosta. Tarjoa heti esimerkiksi alkuruokana tai pikkusuolaisena glögin kanssa.

Källa

Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti