sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Jauhelihakeittoa italialaisittain


Ainekset


300 g jauhelihaa
1 sipuli
öljyä
8 dl vettä
500 g valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
500 g perunaa
1 lihaliemikuutio
250 g kasvissuikaleita
½ tl rosmariinia
½ tl mustapippuria
1 maustekurkku
½ dl persiljaa
(suolaa)

Ohjeet


Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipuli ja anna pehmetä hiukan. Kaada joukkoon vesi ja tomaattimurska. Kun liemi kiehuu lisää lohkotut perunat liemikuutio. Anna kiehua kunnes perunat ovat lähes kypsiä noin 5-10 minuttia. Lisää kasvissuikaleet ja mausteet. Keitä kypsäksi noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon maustekurkkukuutiot ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele silputulla persiljalla.

2 kommenttia: