Vaalea kerros
50 g voita
1 rkl vaaleaa siirappia
150 g valkoista suklaata pieninä paloina
50 g paahdettuja riisimuroja
Tumma kerros
50 g voita
2 rkl vaaleaa siirappia
125 g tummaa suklaata pieninä paloina
75 g paahdettuja riisimuroja
Ohjeet
Voitele nelikulmainen kakkuvuoka, jonka sivu on noin 20 senttiä. Peitä pohja leivinpaperilla.
Vaalea kerros: Sulata voi, siirappi ja valkosuklaa varovasti vesihauteessa jatkuvasti hämmentäen. Nosta liedeltä ja lisää joukkoonriisimurot. Sekoita hyvin. Siirrä vuokaan, painele tiiviiksi ja tasoita pinta.
Tumma kerros: Sulata voi, siirappi ja suklaa vesihauteessa. Nosta liedeltä ja lisää joukkoon riisimurot sekoittaen hyvin. Kaada tumma riisimuroseos vaalean päälle ja nosta jääkaappiin kunnes ylin kerros kovettuu.
Kumoa kakku vuoasta ja leikkaa terävällä veitsellä neliöiksi.
Lähde
Muffariinan blogi
En ole kokeillut vielä, mutta lähteen mukaan tosi makeaa.
VastaaPoista