perjantai 28. maaliskuuta 2008

Pastaa ja paistettuja kasviksia

Ainekset


150 g ruusukaalia
150 g taitto- tai sokeriherneitä
2 punaista paprikaa
1 rkl maapähkinäöljyä
1 silputtu sipuli
1 valkosipulinkynsi silputtuna
&farc12; chilipaprika silputtuna
1 cm inkiväärijuurta silputtuna
1 dl lientä tai vettä
1 dl osterikastiketta
150 g pastaa

Ohjeet


Poista ruusukaaleista uloimmat lehdet ja leikkaa jäljelle jäävä osa ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja puolita herneet. Kuutioi paprika. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa ja paista sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä 2 minuuttia. Lisää kasvikset ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Lisää liemi ja anna seoksen kiehua 2 minuuttia. Lisää osterikastike ja jatka kuumentamista, kunnes liemi sakenee. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se. Sekoita pasta kasvisten joukkoon.

Annoksen ravintoarvot


538 kcal, rasvaa 16 %, proteiinia 16 %, hiilihydraatteja 68 %

Lähde


Syö ja laihdu - helpot ja nopeat ateriat, Kunto Plus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti