Ainekset
500 g tuoretta pinaattia
250 g pastaa (esim. gnocchetti)
ruukullinen basilikaa
25 g saksanpähkinöitä
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl vettä
suolaa ja pippuria
½ valkosipulinkynttä
4 tomaattia
20 g parmesanjuustoa
Ohjeet
Huuhtele pinaattia ja taputtele varovaisesti kuviaksi pyyhkeellä. Jaa pinaatti kahdelle lautaselle. Keitä pasta ohjeen mukaan. Soseuta basilika, saksanpähkinät ja oliiviöljy tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää vesi vähän kerrallaan. Mausta kastike suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Kääntele lämmin pasta kastikkeen joukkoon ja levitä se pinaatinlehdille. Koristele peinillä tomaattilohkoilla ja muutamalla parmesanlastulla.
Annoksen ravintoarvot
538 kcal, rasvaa 30 %, proteiinia 17 %, hiilihydraatteja 53 %
Lähde
Syö ja laihdu - helpot ja nopeat ateriat, Kunto Plus
Siitähän tuli pinaattia ja pestopastaa :) Ihan hyväähän se oli, kuten pesto aina on. Tomaatti sopi hyvin lisukkeeksi.
VastaaPoista