sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Kananrintaa pinaatti-ricottatäytteellä

Ainesosat 4 hengelle


4 luutonta, nahatonta kananrintaa
125 g ricottajuustoa
125 g keitettyä pinaattia valutettuna tai pakastettua
¼ tl muskottipähkinää
8 siivua parmankinkkua
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Ohjeet


Tee pitkittäinen viilto jokaiseen kananrintaan muodostaen niistä taskuja.

Murenna ricotta kulhoon. Silppua pinaatti ja sekoita ricotan joukkoon muskottipähkinän kera. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita hyvin.

Jaa täyte tasaisesti 4 kananrinnan sisälle ja kääri jokaisen ympärille parmankinkkua.

Lämmitä öljy matalassa paistinpannussa. Lisää kananrinnat ja kuullota noin 4 minuuttia molemmin puolin tai kunnes parmankinkku alkaa ruskistua. Siirä pannu 200-asteiseen uuniin ja paista 15 minuutin ajan. Kinkun pitäisi olla ruskistunut ja hieman rapea ulkopuolelta. Kanan tulisi olla kosteanpehmeä.

Lähde


Italialaista 30 minuutissa Helposti ja nopeasti!,
Fran Warde

1 kommentti:

  1. Tämäkin on tuttu tyttöjeniltaresepti. Tosi hyvää vaikka seurattiin reseptiä poikkeuksellisen tarkasti :) Muskotti taisi jäädä pois ja kinkkuja oli vain 1,5 per kana. Hammastikut olivat tärkeä osa kokkailua.

    VastaaPoista