Ainekset, 6-8 annosta
700 g karjalanpaistia
1 rkl öljyä
½ tl suolaa
½ tl rosmariinia
4 katajanmarjaa rouhittuna
½ dl tomaattipyreetä
1 lihaliemikuutio
3 dl vettä
1 kanelitanko
2 sipulia
2 omenaa
1 rkl öljyä
1 rkl siirappia
2 rkl persiljaa silputtuna
Tarjoiluun:
keitettyjä makaroneja
Ohjeet
Ruskista karjalanpaistilihat kahdessa erässä paistokasarissa. Mausta suolalla, rosmariinilla ja rouhituilla katajanmarjoilla. Lisää tomaattipyree, murennettu liemikuutio, kiehuva vesi ja kanelitanko. Pane kansi päälle ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.
Kuori ja lohko sipulit sekä omenat. Kuumenna öljy ja siirappi paistinpannussa. Paista lohkot kauniin ruskeiksi ja lisää ne paistokasariin lihojen päälle kypsennyksen loppuvaiheessa. Ripottele persiljasilppu päälle ja sekoita pata kevyesti nostellen. Nauti makaronien kanssa.
Lähde
Me-lehti, Ykkösbonuas asiakasomistajalehti
Elinan suosittelema.
VastaaPoista