sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Rosépeppar-kycklingpasta



Ingredienser


300 g tagliatelle
450 g honungsmarinerad höna
1 msk olja
1 stor lök
170 g champinjoner
1 msk vetemjöl
2 dl vatten
200 g färskost med Italienska örter
1 msk balsamvinäger
2 tsk rosépeppar
persilja

Instruktioner


Koka pastan enligt anvisningar. Bryn hönan i olja och flytta den sedan på en tallrik. Fräs löken och champinjonerna. Sätt tillbaka köttet i pannan. Strö över vetemjölet och rör om. Häll i vattnet och låt koka cirka 3 minuter. Tillsätt osten och balsamvinägern. Häll såsen över den kokade tagliatellen och strö över pepparn och finklippt persilja.

Källa


Gammalt Pirkka recept

1 kommentti:

  1. Tein tämän reseptin mukaan ruokaa aika kauan sitten, mutta muistaakseni oli oikein hyvää.

    VastaaPoista